Dombóvár város központjában elhelyezkedő Hotel Dombóvár Szálloda Étterem az 1970-es évek elején épült, a mai napig várja az ide betérő vendégeket. 2016 tavaszától új stílussal, teljesen átépítve, maximálisan megfelel a mai kor elvárásainak és igényeinek. Éttermünkben egyidejűleg 80 fő kiszolgálására van lehetőség. Az étterem tágas belső tere két részre különül el: egy meghittebb titokzatosabb hangulatú területre és az elülső tágasabb, világosabb enteriőrre, ahonnan ebéd közben kilátás nyílik a város mozgalmas fő utcájára.  A dekoratív bárpult mellett helyet foglalva lehetőség nyílik akár egy ízletes kávé vagy koktél kényelmes elfogyasztására is.

Tavasztól, őszig további 40 főt befogadó terasz áll vendégeink rendelkezésére, ahol átélheti a város főutcájának pezsgését.

Éttermünket a hangulatosság, kellemes tiszta környezet jellemzi, ahol udvarias kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

Konyhánkat színvonalas ételek teszik vonzóvá, az étlap minden igényt kielégít széles ételválasztékával. Éttermünk légkondicionált, lehetőség van menü fogyasztására, házhoz szállításra, bankkártyával, illetve utalvánnyal való fizetésre és a szálloda előtt lévő parkolóban ingyenes parkolásra. Csoportok esetében természetesen van lehetőség külön, speciális, egyedi ajánlat kérésére is: tegye próbára csapatunkat, hogy megvalósíthassuk elképzeléseit! Tekintse meg galériánkban az étteremről készült képeket, melyek magukért beszélnek!

A Hotel Dombóvár Étterem kedves vendégeink szolgálatára áll minden nap 7:00-24.00 h-ig, a konyha pedig minden nap 7.00 – 22.00 h-ig, de 22.00 h után is lehetőség van egyszerűbb ételek rendelésére.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!HETI MENÜ -04.02. – 04.15.

Hotel Dombóvár

 


 

Lejjebb görgetve megtekintheti lapozható étlapunkat és itallapunkat!

View Fullscreen

ITALLAP

View Fullscreen

GALÉRIA


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Nálunk készpénztől kezdve, bankkártyán át akár SZÉP kártyával is fizethet!


VENDÉGEINK ÉRTÉKELÉSEI


VENDÉGEK ÉRTÉKELÉSEI A SZÁLLÁS.HU OLDALON

Szavazok a szállásra >>

KAPCSOLAT

CÍM:
7200 Dombóvár, Hunyadi tér 5.

ASZTALFOGLALÁS:
+36 74 466 155
info@hoteldombovar.hu