Dombóvár város központjában elhelyezkedő Hotel Dombóvár Szálloda Étterem az 1970-es évek elején épült, a mai napig várja az ide betérő vendégeket. 2016 tavaszától új stílussal, teljesen átépítve, maximálisan megfelel a mai kor elvárásainak és igényeinek. Éttermünkben egyidejűleg 80 fő kiszolgálására van lehetőség. Az étterem tágas belső tere két részre különül el: egy meghittebb titokzatosabb hangulatú területre és az elülső tágasabb, világosabb enteriőrre, ahonnan ebéd közben kilátás nyílik a város mozgalmas fő utcájára.  A dekoratív bárpult mellett helyet foglalva lehetőség nyílik akár egy ízletes kávé vagy koktél kényelmes elfogyasztására is.

Tavasztól, őszig további 40 főt befogadó terasz áll vendégeink rendelkezésére, ahol átélheti a város főutcájának pezsgését.

Éttermünket a hangulatosság, kellemes tiszta környezet jellemzi, ahol udvarias kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

Konyhánkat színvonalas ételek teszik vonzóvá, az étlap minden igényt kielégít széles ételválasztékával. Éttermünk légkondicionált, lehetőség van menü fogyasztására, házhoz szállításra, bankkártyával, illetve utalvánnyal való fizetésre és a szálloda előtt lévő parkolóban ingyenes parkolásra. Csoportok esetében természetesen van lehetőség külön, speciális, egyedi ajánlat kérésére is: tegye próbára csapatunkat, hogy megvalósíthassuk elképzeléseit! Tekintse meg galériánkban az étteremről készült képeket, melyek magukért beszélnek!

A Hotel Dombóvár Étterem kedves vendégeink szolgálatára áll minden nap 7:00-24.00 h-ig, a konyha pedig minden nap 7.00 – 22.00 h-ig, de 22.00 h után is lehetőség van egyszerűbb ételek rendelésére.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!HETI MENÜ -08.06. – 08.19.


 

 

Lejjebb görgetve megtekintheti lapozható étlapunkat és itallapunkat!

View Fullscreen

ITALLAP

View Fullscreen

GALÉRIA


FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Nálunk készpénztől kezdve, bankkártyán át akár SZÉP kártyával is fizethet!


VENDÉGEINK ÉRTÉKELÉSEI


VENDÉGEK ÉRTÉKELÉSEI A SZÁLLÁS.HU OLDALON

Szavazok a szállásra >>

KAPCSOLAT

CÍM:
7200 Dombóvár, Hunyadi tér 5.

ASZTALFOGLALÁS:
+36 74 466 155
info@hoteldombovar.hu